GPS az élethez

HOZZUK KI MAGUNKBÓL A LEGTÖBBET

Nyitrai Angelika - coach, életvezetési- és párkapcsolati tanácsadó, szexuálpszichológiai konzulens, "face to face" tréner, személyiségfejlesztő

Üdvözöllek! Coachként, életvezetési -és párkapcsolati tanácsadóként 2010-től munkálkodom.

Coachként, életvezetési -és párkapcsolati tanácsadóként 2010-től munkálkodom. Főleg a nőkkel foglalkozom, hogy találják meg önmagukat, hogyan legyenek sokkal nagyobb harmóniában önmagunkkal az életben, a párkapcsolatukban, illetve a különböző szerepeikben is jól tudjanak teljesíteni, boldogabbak legyenek. Két ember közül a nőnek az erejére a boldogságára, kiteljesedésére összpontosítok, különböző szerepeiben sokkal jobban tud teljesíteni. Abban tudok segíteni, ha elakadtál az életed valamelyik területén – család, párkapcsolat, munka, egészség vagy pénzügyi helyzet – hogy önmagadban rendet tegyél, hogy harmonikusabban tudj élni, jobban tudd működtetni a kapcsolatodat, hogy minél kiteljesedettebb  életet élj. Én hiszek abban hogy maximálisan kihat az életed minden területére.

A nőnek ezer és ezer arca van, természeténél fogva folyton változó, hullámzó, áramló

Tele lehetőséggel a világ a nők számára, hogy hatással legyenek dolgokra, kiteljesüljenek, hogy megvalósítsák önmagukat, hogy döntéseket hozzanak a saját jövőjük érdekében és hogy befolyással legyenek a dolgaik alakulására. A nő kiteljesedése pozitív hatással van a környezetében mindenkire. Több energiát tud adni környezetének, gyermekei egészséges nevelést kapnak, egyenrangú tud lenni coaching--no.jpga párkapcsolatában, mégis nő marad, fejleszti magát, alkot és dolgozik. Akkor tudsz kiteljesedni igazán, ha a női lét természetéből fakadó minőségeket, érzelmeket – mint az érzékenység, törődés, gondoskodás, lágyság, együttműködés, az összetartás minősége, a megtartás, gyengédség és nem utolsó sorban az intuíció – megélheted szerepeidben.

Inspirációt, motivációt, lendületet akarsz? A válasz coaching

A life coaching egy olyan gyakorlat- és célorientált módszer, amely irányított beszélgetés keretében arra kínál lehetőséget, hogy minél elégedettebb és kiegyensúlyozottabb életet élhessünk.

Feltárjuk a benned lévő kérdéseket, lehetőségeket, lehetséges utakat, választásokat. Segítő kérdéseimmel  új nézőpontokat, továbblépési utakat találhatsz életed területein. Inspirállak, hogy felfedezd a benned lévő képességeket, energiát, lehetőségeket. Több módszerrel dolgozom, melyeket kipróbálhatsz és megtanulhatsz.  Őszinte vagyok Veled, amikor tükröt tartva eléd, kérdéseimmel segítelek. Te is csak úgy tudsz hatékonyan segíteni magadon, ha őszinte vagy magadhoz.

Boldog vagyok, hogy ügyfeleim motiváltan, megerősödve, célokkal, új felfedezésekkel gazdagodva búcsúznak. Visszajelzéseik nagy örömmel töltenek el.

Telefonos és online coaching, életvezetési- és párkapcsolati tanácsadás

Megértő, támogató, megerősítő és segítő kapcsolatot keresel? Reagálva a felmerült igényekre a koronavírus (COVID-19) kapcsán, azon dolgozok, hogy szolgáltatásaim többségét telefonon és online formában is elérhetővé tegyem. Alábbi szolgáltatásaim online és telefonos konzultáció keretén belül is elérhetőek: life coaching, életvezetési tanácsadás, párkapcsolati coaching, házassági tanácsadás, szexuálpszichológiai konzultáció, holisztikus coaching, health coaching, személyiségfejlesztés, motivációs coaching, coaching vállalkozóknak, női coaching. Bárhol élsz, fordulj hozzám bizalommal telefonos konzultáció vagy online tanácsadás keretében is!    

Nem vagy rákényszerítve, hogy örökre ott ragadj, ahol most tartasz

Tegyél rendet a lelkedben és az életedben, változz és változtass magadon! Ha megfigyeled önmagadat, tudatosítod, hogy mennyi ún. „tévhit”-tel rendelkezel, amely akadályoz abban, hogy jobb, boldogabb, nyugodtabb életed legyen. A hiedelmeiden és hitrendszereiden tudsz változtatni. Nem vagy rákényszerítve, hogy örökre ott ragadj, ahol most tartasz. Határozd el, mi a fontos az életedben. Sokan szeretnék új irányba vezetni az életüket, de nem tudnak kilépni elakadt, megrekedt élethelyzetükből.

3 in1 megoldásorientált életállítás egyéni és csoportos önismereti foglalkozás személyesen és online

3 in 1 = megoldásorientált életállítás, coaching, mentoring. Ha nehézségek vannak a kapcsolataidban, a szerelmi életedben, vállalkozásodban, az egészségeddel vagy éppen a munkahelyeden, a 3 in 1 életállítás módszer az életed  minden területén segítséget nyújthat a helyes út megtalálásában és a hozzá vezető lépések megtételében. Az életállítás ötvözve coachinggal és mentoringgal egy olyan módszer, amely segítségével sikerül megismernünk és tudatosítanunk azokat a tudattalan késztetéseinket, melyek életünket nehezítik, de tudatosan nem tudjuk őket felismerni. Lehetőséged nyílik arra, hogy egy mélyebb érzésvilág által tisztább rálátást nyerj a rendszerekre vagy elakadásaidra, és tudatosítsd őket. Arra keressük a megoldást, hogy az elakadást felismerve képessé válj változtatni az életed minőségén.

Fedezze fel a női értékeit, szükségleteit, szerepeit, határait!

Sok nőben „megfagyott” a nőiessége, magába zárta, kudarc, félelem, megfelelési kényszer gátolja a változtatásban. Lány, nő, anya, feleség, dolgozó nő, nagymama. Gyakran több szerepnek kell megfelelni egyszerre. Nagy feladat, így nem csoda, ha gyakran összezavarodunk!                                                                           

Kétségbeesve, kimerülten, tele félelmekkel, önmagadat elveszítve éled az életedet? Érzed, hogy ez már nem mehet így tovább? Nincs elég önbizalmad megélni a női szerepeidet? Titokban arra vágysz, hogy felismerjék női értékeidet, szeressenek, megértsenek, elfogadjanak, tiszteljenek, megbecsüljenek, kívánatosnak és vonzónak lássanak???

Vállalj felelősséget önmagadért !!! Egy biztonságos és őszinte partnerkapcsolatot kínálok Neked, ahol őszintén kimondhatod gondolataidat, érzéseidet, félelmeidet és vágyaidat. Tisztelettel és bizalmasan nézem az utat, amelyet bejártál, mint ahogy dilemmáidat és problémádat is, melyekkel hozzám fordulsz. Szeretettel várlak a NŐI COACHINGra, ha szeretnél „rendet rakni” önmagadban és szeretnéd tisztán látni a női szerepeidet! Átértékeljük, majd megvitatjuk, hogy éppen hol tartasz, és mely dolgokon kell változtatatnod.

„A család” szó, sokak számára jelent fájdalmat, szorongást, félelmet, hiányérzetet, haragot.

article-54/tanacsadas-1.jpg„Minden embernek a szülei  jelentik, a legfontosabb emberi köteléket. A család” szó, sajnos sokak számára jelent fájdalmat, szorongást, félelmet, csalódottságot, boldogtalanságot, haragot, hiányérzetet.

Milyen hatással van egy gyerekkori emlék, sértés  amit a szüleidől hallottál? „Te mindig utolsó vagy! A fiúk nem sírnak! Olyan leszel mint (alkoholista,  szerencsétlen......)  apád/anyád! Nézd meg Pistikét/Marikát, ő bezzeg......! Soha nem viszed semmire! Semmirekellő vagy! Gyenge vagy! Buta vagy! Mindent elromlik a kezedben! Nem szeretlek!......stb”

Na igen !!!! Visszagondolva ezekre, nagy hatással  lehet felnőtt életedre.

Lehangoltság, örömtelenség, depressziós hangulat

A depresszió a hangulati és az érzelmi élet zavara, az enyhe kedvetlenségtől a mély article-79/depresszi%C3%B3.jpglehangoltságig, a gondolkodás meglassulása és az aktivitás csökkenése jellemzi. Olyan állapot, amelyben az élet sivár, terhei nyomasztóak, elhatalmasodik a kilátástalanság, az érdeklődés beszűkül, a gondolkodás lelassul, a lendület és kezdeményezőkészség elveszik. A depresszió korai tünete a figyelemzavar. A depresszió hátterében a csökkent motiváció figyelhető meg. Gyakran társul hozzá pánikbetegség. A hangulati élet zavarait testi tünetek jelentkezése kíséri.